Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Ολυμπιακός ήταν αλλιώς με την ΑΕΚ και αλλιώς με τον Παναθηναϊκό»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξήγησε γιατί κατά τη γνώμη του οι Πειραιώτες είχαν διαφορετική εικόνα στη Λεωφόρο, όπου άξιζε το διπλό, και διαφορετική εικόνα στο Καραϊσκάκη, όπου υπέφερε για να φέρει ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Είπε, λοιπόν, ότι και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες, και με πολύ καλές διαιτησίες…, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πιο συμβατικός αντίπαλος, ενώ η ΑΕΚ είναι πιο δύσκολη στην αντιμετώπισή της.

Και ο δεύτερος λόγος, αφού υπενθύμισε ότι η ΑΕΚ έχει δώσει 12 ματς λιγότερα από τον Ολυμπιακό φέτος (όλα ευρωπαϊκά των πρωταθλητών), έχει να κάνει με το ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο χθεσινό ντέρμπι, παίζοντας την Τετάρτη στο… χωράφι της Λιβαδειάς με σχεδόν όλους τους βασικούς του παίκτες, αφού και πίσω είναι βαθμολογικά και με τη διαιτησία που έχει δεν μπορεί να ρισκάρει.

Από τη μεριά της, η ΑΕΚ έπαιξε την Τετάρτη στο γήπεδό της με τον ΟΦΗ, καθαρίζοντας το ματς από το δεκάλεπτο με ανύπαρκτο πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x