Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η λύση Αλεξανδρόπουλου και το αίτημα του Ολυμπιακού για τον ΟΦΗ»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων αναφερόμενος στην 11άδα των Πειραιωτών ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή είπε ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει στο μυαλό του και τη λύση του Αλεξανδρόπουλου είτε από την αρχή είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα εξηγώντας και τις επιλογές του.

Για τον Φρέιρε ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι θα δοκιμάσει αυτό το διήμερο αλλά περισσότερο για το αν θα είναι στην 20άδα της ομάδας και όχι στην 11άδα αυτής, ενώ επεσήμανε ότι εάν χρειαστεί εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας τότε θα είναι Μπιανκόνε και όχι ο Πορόζο. Ο Ιμπόρα είναι πάλι νοκ-άουτ ενώ θα φανεί από την προπόνηση εάν θα πάρει στην 20άδα τον Σκάρπα.

Τέλος και σε συνέχεια του χθεσινού ρεπορτάζ ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε από τη Σούπερ Λίγκα, την Cosmote να πάει για τη Δευτέρα 30 του μήνα, λογικά, η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Πρόσθεσε ότι λογικά κανείς από τους τρεις εμπλεκόμενους δεν θα έχει αντίρρηση αφού έχουν αναβληθεί και τα ματς Κυπέλλου εκείνη την εβδομάδα, υπενθυμίζοντας ότι την Πέμπτη 26 του μήνα ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x