Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η πορεία του Ολυμπιακού στα προκριματικά το καλοκαίρι»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε το φορτωμένο ματς καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό.

Ένα γεμάτο αγώνες καλοκαίρι περιμένει τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πορεία των «ερυθρόλευκων» στα καλοκαιρινά προκριματικά. Όπως τόνισε:

1) αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα μεταφερθεί στον δεύτερο γύρο του Conference League.

2) Αν αποκλειστεί στον δεύτερο προκριματικό του Champions League θα μεταφερθεί στον τρίτο γύρο του Europa League κι αν αποκλειστεί κι εκεί θα πάει στα playoffs του Conference League.

3) Αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό του Champions League θα μεταφερθεί στα playoffs του Europa League κι αν αποκλειστεί κι εκεί θα πάει απευθείας στους ομίλους του Conference League.

4) Αν αποκλειστεί στα playoffs του Champions League θα πάει ομίλους του Europa League.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός θα παίζει μπάλα όλο το καλοκαίρι έχοντας κατά πάσα πιθανότητα οκτώ παιχνίδια σε τέσσερις γύρους, με την υποσημείωση πως αν η Τσέλσι εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο Champions League μέσα από το αγγλικό πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες θα παίξουν απευθείας στον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x