Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Αναφερόμενος στις επικείμενες μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό είπε ότι αυτήν τη στιγμή όλα δείχνουν ότι θα φύγει ένας με τον Λουίζ να έχει προορισμό το Κάνσας, εκτός και αν επανέλθει η Πόρτο με μεγαλύτερη προσφορά. Όπως και ότι θα έρθουν να υπογράψουν ο Στάνιτς με τον Ρόκα, με τη μεταγραφή του Σέρβου να κλείνει άμεσα.
Στόχος του Ολυμπιακού είναι και η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ που θα κάνει τη διαφορά, εξ ου και ακούγονται ονόματα όπως ο Άμραμπατ και Μπρόζοβιτς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Τζολάκη, για τον οποίο ενδιαφέρονται αγγλικές και ιταλικές ομάδες, για αυτό και οι Πειραιώτες έχουν πάντα στα ύποψη τον Ζοσέ Σα.
Τέλος αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ελ Κααμπί με τον αποκλεισμό του Μαρόκου και στο φιλικό του Σαββάτου (11/7,14:30) απέναντι στη Λέουβεν, με τον Μεντιλίμπαρ να αποφασίζει σήμερα αν θα κάνει ντεμπούτο ο Ζότα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






