Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Κομβική για τον Ολυμπιακό η κλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών για τα playoffs»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή τη σημερινή κλήρωση των playoffs, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την άποψη πως θα είναι κομβική για τον Ολυμπιακό αναφορικά με τις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθότι θα τις παίξει μέσα σε δέκα μέρες, με ενδιάμεσους τους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Έτσι όπως εξελίχθηκε η βαθμολογία, αποκτάει άλλη διάσταση η κλήρωση για το ξεκίνημα των playoffs, αφού είναι αλλιώς να δίνει ο Ολυμπιακός δύο ντέρμπι και να παίζει και στην Ευρώπη σε τόσο σύντομο διάστημα και διαφορετικό να αντιμετωπίσει τον Άρη και τη Λαμία. Να δούμε αν θα δικαιωθούν όσοι προβλέπουν ότι η κλήρωση θα του φέρει αντιπάλους ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές», σχολίασε.

Υπενθύμισε ότι στα τέσσερα προηγούμενα πρωταθλήματα που έγιναν playoffs, στις 8 πρώτες αγωνιστικές με κληρώσεις που είχαν κάνει τέσσερις διαφορετικοί πρόεδροι της Λίγκας (Λυσάνδρου, Μπουτσικάρης, Μποροβήλος, Μαρινάκης), οι Πειραιώτες είχαν κληρωθεί τέσσερις φορές με τον Άρη, μία με τον Βόλο, μία με τον ΠΑΣ, μία με την ΑΕΚ, μία με τον ΠΑΟΚ και ποτέ με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αίτημα του Ολυμπιακού προς τον Πίτερ Φρόιντφελντ για καλούς διαιτητές στα playoffs και στα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς για τη λειτουργία του VAR στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Για τη νίκη επί του Βόλου είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν σε καλό φεγγάρι με επτά νίκες σε επτά ματς, με γκολ 17 υπέρ και 3 κατά, και τους αντιπάλους του να έχουν απώλειες 15 βαθμών στο ίδιο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x