Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ξεκινάει το ροτέισον ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις ότι ξεκινάει το ροτέισον ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια σε μία εβδομάδα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής για το κεκλεισμένων των θυρών ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Αστέρα Τρίπολης (25/2, 18:00) τους Ορτέγκα και Ρέτσο, οι οποίοι ήταν βασικοί στη Βουδαπέστη, όπως και τους Ντόη και Καρβάλιο που ήταν βασικοί στο ντεμπούτο του Βάσκου στο πρώτο ματς με τη Φερεντσβάρος.

Από ‘κει και πέρα, πήρε μαζί του και τις δύο τελευταίες μεταγραφές, τους Καμπράλ και Βέζο ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες, όπου θέση διεκδικούν αρκετοί παίκτες, όπως Κίνι, Ρίτσαρντς, Γιόβετιτς, Ναβάρο, ενώ σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Μπιανκόν.

Τέλος, κάποιες ενοχλήσεις έχει ο Ροντινέι και αν δεν τα καταφέρει, μπορεί να παίξουν και ο Κίνι και ο Ρίτσαρντς από την αρχή. Ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι εκτός αποστολής, γιατί δεν είναι στο 100%, αλλά είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x