Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μακάρι με τον Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει στην Ευρώπη όπως με τον Μαρτίνς»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Champions League, από την οποία προέκυψε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον χαμένο του Σερβέτ-Γκενκ.

Την κλήρωση του Champions League από την οποία προέκυψε ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υποστήριξε πως θα ήταν μία ευτυχή συγκυρία αν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ πλέον στον πάγκο τους, κάνουν το ξεκίνημα που είχαν κάνει με τον Πέδρο Μαρτίνς το 2018 (και τότε στο Europa League, και τότε με την ομάδα να προέρχεται από μία πολύ κακή σεζόν).

Μάλιστα, υπενθύμισε πως οι Πειραιώτες είχαν πρώτο αντίπαλο στην Ευρώπη τον Αύγουστο την ελβετική Λουκέρνη, όπως μπορεί να συμβεί τον φετινό Αύγουστο, να έχει αντίπαλο την επίσης ελβετική Σερβέτ, εφόσον επιβεβαιώσει η Γκενκ ότι είναι το φαβορί του ζευγαριού.

Ακούστε τι είπε για τις μεταγραφικές ανάγκες του Ολυμπιακού και την προεργασία του Κορδόν, έτσι ώστε να έχει γεμίσει από ενισχύσεις το ρόστερ ενόψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας του που ξεκινάει στις 5/7 στην Αυστρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x