Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με το βλέμμα στραμμένο σε πέντε σήμερα στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Στο πολύ σημαντικό φιλικό ματς του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για το ίδρυμα «Ελπίδα» (σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο) στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος. Σχετικά με αυτό τόνισε ότι υπάρχουν πέντε πρόσωπα που θα στραφεί το ενδιαφέρον από πλευράς ερυθρολεύκων.

Ποια είναι αυτά; Ο Βρουσάι που είναι ο παίκτης που θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ για τα επόμενα ματς, στον Μαρσέλο για να διαπιστωθεί εάν θα συνεχιστεί η αγωνιστική του άνοδος, στον Κασάμι που επιστρέφει στο Καραϊσκάκη μετά από χρόνια, στον Φορτούνη που δείχνει έτοιμος να… χτυπήσει την πόρτα της 11άδας και στον Γκάρι Ροντρίγκες που έκανε μια καλή προετοιμασία στην Ισπανία και τον πιστεύει πολύ ο Μίτσελ.

Ο ρεπόρτερ μας ενημέρωσε ότι ο Ροντινέι αναμένεται να φτάσει στο Μόναχο για να πετάξει από εκεί με προορισμό την Αθήνα με εκτιμώμενη άφιξη γύρω στις 6, από το ταξίδι του από το Ρίο της Βραζιλίας. Τέλος για τα μεταγραφικά αναφέρθηκε σε δύο παίκτης της Νότιγχαμ που ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x