Ο Ολυμπιακός λύγισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να σχολιάζει όσα έγιναν στο Φάληρο μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ σχολίασε πως οι Πειραιώτες σήμερα έπαιζαν ίσως το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν στην κούρσα του τίτλου, ήταν άξιοι νικητές και έτσι εκτός από την Ευρώπη, μένουν ζωντανοί και στο πρωτάθλημα.

Πλέον, είναι κλειδί για τον Ολυμπιακό το ματς την Τετάρτη (24/04) στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς εάν μπορέσει και το πάρει, καθώς και αυτό με τη Λαμία την επόμενη Κυριακή (28/04) στο Καραϊσκάκη, θα εκμεταλλευτεί όπως και να ‘χει τις απώλειες των άλλων διεκδικητών από τα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την Τετάρτη και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή και τότε πολλά μπορούν να συμβούν.

Τόνισε επίσης ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε ένα μεγάλο ρίσκο αλλάζοντας σχεδόν όλη την ενδεκάδα που πήρε την πρόκριση στο Conference League και δικαιώθηκε πανηγυρικά, γιατί η ομάδα του έβγαλε φρεσκάδα και οι οκτώ «καινούργιοι» παίκτες ήταν σχεδόν ο ένας καλύτερος από τον άλλον.

Έκανε τέλος μια ιδιαίτερη αναφορά στον Ποντένσε, που έχασε πέναλτι αλλά εξιλεώθηκε με την προσπάθειά του στο 2-0 και δεν έκρυψε πως αν ο ΠΑΟΚ μείωνε στο 78’, στη μεγάλη διπλή του ευκαιρία, μπορεί να είχαμε... δράμα στο Καραϊσκάκη, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να έχουν και την ψυχολογία από την πρόσφατη ανατροπή στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το 2-2 από 2-0 ενάντια στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x