Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θα προτιμούσα ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει το θαύμα, παρά να προσπεράσει τώρα τον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία το αποτέλεσμα, το οποίο θα προτιμούσε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναφερόμενος στο ματς με τη Λαμία την Κυριακή, είπε ότι ήδη η προσεχής αντίπαλος του έχει κάνει «κηδείες» στον Ολυμπιακό (1-0) και στον ΠΑΟΚ (1-1) στο γήπεδό της, όπως και στον Παναθηναϊκό (2-2) στη Λεωφόρο. Οπότε, θεωρεί αυτονόητο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν συνεπείς. «Άλλωστε ίσως υπήρξε και μία υποτίμηση του Άρη, λόγω της νίκης του Ολυμπιακού με 3-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρξει ίδια υποτίμηση της Λαμίας λόγω του πρόσφατου 5-1», σχολίασε.

Αφού είπε ότι σε γενικές γραμμές περιμένει στην ενδεκάδα περισσότερους παίκτες σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, παρά συγκριτικά με όσους αγωνίστηκαν την Τετάρτη κόντρα στον Άρη. Είπε ότι αν ο Ολυμπιακός νικήσει στο ματς με τη Λαμία στις 17:00 την Κυριακή, θα δει με ηρεμία το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπου είναι ένα θέμα τι αποτέλεσμα θα εξυπηρετούσε τον ίδιο. Για παράδειγμα με ισοπαλία ή διπλό, ο Ολυμπιακός θα προσπεράσει τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνοντας στην 3η θέση.

Αλλά όπως είπε «εγώ θα επέλεγα το κυνήγι του θαύματος, παρά μία καλύτερη προϋπόθεση για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δηλαδή μία νίκη του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει, ότι αν ο Ολυμπιακός πάρει όλα τα δικά του ματς, κάτι βεβαίως που είναι παρά πολύ δύσκολο, θα είναι πρωταθλητής!».

Τέλος, υπενθύμισε ότι ακριβώς στο φινάλε της περυσινής σεζόν με προπονητή τον Ανιγκό είχε τελειώσει πάλι με τρία ντέρμπι, έχοντας 0-0 με την ΑΕΚ έξω, 1-0 με τον Παναθηναϊκό μέσα και 1-0 με τον ΠΑΟΚ έξω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x