Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μασούρας φαίνεται να κερδίζει τη ''μάχη'' της ενδεκάδας στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες έχουν άλλο ένα παιχνίδι, σε αυτό το σερί με ματς κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες που «πρέπει» να πάρουν, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι στα καλά του τη φετινή σεζόν, αλλά πριν από τη διακοπή έδειξε καλύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στο φαληρικό γήπεδο, μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό που δυσκολεύτηκαν αρκετά οι παίκτες του Μαρτίνεθ.

Η ουσία, όμως, είναι ότι πρέπει να κερδίσουν οι «ερυθρόλευκοι», για να ταξιδέψουν με ηρεμία για τη Γερμανία και τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ, κόντρα στην οποία καλούνται να κάνουν μία υπέρβαση για να συνεχίσουν να ελπίζουν για την παρουσία τους στο Europa League. Για αυτό τον λόγο, άλλωστε, ο Ολυμπιακός αιτήθηκε να παίξει Σάββατο.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για το αρχικό σχήμα, στο οποίο δεν αναμένουμε εκπλήξεις, και θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ο Μπιανκόν που είχε σε δύο ματς της δεύτερης ομάδας. Όσον αφορά το δίλημμα στην επίθεση, μεταξύ του Μασούρα και του Μπιέλ, φαίνεται πως ο διεθνής άσος θα πάρει τελικά φανέλα βασικού. Εκτός αποστολής, πέρα από τον τραυματία Σκάρπα, είναι και ο Αλεξανδρόπουλος.

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x