Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει Παναθηναϊκού»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει και του ερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Europa Conference League και στρέφεται αποκλειστικά στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League όπου φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει τουλάχιστον δύο αλλαγές για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής που είναι εξαιρετικά κρίσιμο βαθμολογικά και ψυχολογικά για τους «ερυθρόλευκους».

Μία αλλαγή είναι υποχρεωτική λόγω τιμωρίας του Ρέτσου με φαβορί αλλά όχι «δεδομένο» για τη θέση του τον Μπιανκόν και μία δεύτερη αλλαγή αναμένεται να είναι ο Μασούρας για την επίθεση, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και κάποια Τρίτη.

Ακούστε τι άλλο είπε για τα αγωνιστικά θέματα του Ολυμπιακού (αδυναμία ανασταλτική των παικτών πίσω από τον φορ, σκοράρισμα εσχάτως αποκλειστικά από τον Ελ Κααμπί) και για τη θετική εξέλιξη για το μέλλον της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x