Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μπένετ ήξερε τι έκανε φέρνοντας τον Πινέιρο»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, κάνοντας και ένα σχόλιο για τον ορισμό του Πινέιρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το επερχόμενο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και τον ορισμό του Πινέιρο στο πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε πρώτα στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει Ένωσης, με τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ, όπως για παράδειγμα αυτή του Ραμόν και στη συνέχεια σχολίασε τον ορισμό Αγκάγεφ λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν έχει νόημα να λέμε πολλά αφού σχεδόν όλοι οι διαιτητές που φέρνει ο Μπένετ είναι πάνω κάτω της ίδιας κατηγορίας.

Ο αρχιδιαιτητής, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε κάνει μια πολύ στοχευμένη επιλογή φέρνοντας τον Πινέιρο, που έκανε μια διαιτησία που ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό, για ένα αποτέλεσμα που ωφέλησε τόσο τους "πράσινους" όσο και τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Ήταν μια συνέχεια της διαιτησίας του Δανού στο ντέρμπι του Α' γύρου στη Λεωφόρο, ορισμοί που είχαν σαν κατάληξη σε 180 λεπτά ντέρμπι να μην πάρει ο Ολυμπιακός ούτε μια φάση, αντιθέτως, όλες οι στιγμές, τόσο οι λεπτομέρειες, όσο και οι καθοριστικές, ήταν εναντίον του».


Ακούστε πώς εξήγησε τις εκτιμήσεις αυτές και τι είπαν από την πλευρά τους οι δύο παραγωγοί της εκπομπής:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x