Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μπιανκόν θα πάρει την ευκαιρία του - Στο χέρι του να προχωρήσει στην ιεραρχία των στόπερ»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τις τελευταίες πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ». Αρχικά αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα, επισημαίνοντας ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία αναζήτησης παικτών, για τρεις θέσεις στον άξονα, δηλαδή, ενός στόπερ, ενός μέσου και ενός φορ.

«Καλές οι μεταγραφές όμως υπάρχουν ακόμη μπροστά μας άλλα οκτώ παιχνίδια μέχρι και την εναρξη των μεταγραφών, και για εμένα πιο σημαντικό από όλα είναι το… κάθε επόμενο παιχνίδι που έχει μπροστά της η ομάδα», ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό να κλείσει καλά χρονιά.

Τέλος ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα, στεκούμενος στο κέντρο της άμυνας και τον Μπιανκόν. Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε ότι ο Γάλλος θα πάρει την ευκαιρία του με τον Παναιτωλικό και ότι θα είναι στο χέρι του να ανταποκριθεί και να ανέβει στην ιεραρχία των στόπερ. «Σύμφωνα με κάποιους στον Ολυμπιακό ο Μπιανκόν είναι ο καλύτερος αμυντικός στην ομάδα μετά τον Ρέτσο», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x