Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μπορδαλάς έχει πάρει ''κεφάλι'' στην κούρσα για τον πάγκο του Ολυμπιακού»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, κυρίως στο ζήτημα του επόμενου προπονητή της ομάδας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πληροφορίες, γιατί ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη περίπτωση του προπονητή δεν έχει πει το παραμικρό, ο Μπορδαλάς έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον πάγκο. Είναι ο πιο έμπειρος προπονητής που έχει στη λίστα του ο Κορδόν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Είναι ένας γνωστός προπονητής για τις ικανότητές του προπονητής, έχει έργο όπου δούλεψε, κυρίως στη Χετάφε, ενώ στη Βαλένθια που πέρυσι έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και έχασε στα πέναλτι από την Μπέτις. Είναι ένας καλός προπονητής. Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση μπορούμε να μιλάμε για φαβορί, χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής. Όμως κάποια πράγματα μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αουτσάιντερ είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αργεντινός Ερνάν Κρέσπο, ο μοναδικός που δεν είναι Ισπανός και είναι στο κόλπο. Και υπάρχει η περίπτωση του Καγέχα, που έχει υποχρεώσεις με τη Λεβάντε μέχρι τις 18 Ιουνίου και θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμα για να λάβει τις αποφάσεις για το μέλλον του και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει διάθεση ο Ολυμπιακός να περιμένει άλλο δεκαήμερο. Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή μέσα στην εβδομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x