Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχανε και από το 55' οι τελικές ήταν 7-0 για τη Λαμία»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για εικόνα παρακμής στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον απόηχο της ήττας του Ολυμπιακού στη Λαμία (1-0) σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η ομάδα εδώ και περίπου ένα δίμηνο είναι σε μία περίοδο ασταμάτητης πτώσης. Έχει περάσει πλέον από τις σοκαριστικά βαριές ήττες από ΠΑΟΚ (2-4) και Φράιμπουργκ (5-0) στην αδυναμία να κερδίσει ακόμη και τις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος (Βόλο 2-2, Ατρόμητο 0-0, Λαμία 1-0) και μοιάζει σαν να μην μπορεί να σταματήσει αυτή την κατηφόρα, καθώς είχε μόνο μια-δυο εκλάμψεις (5-2 την Μπάτσκα Τόπολα).

Παράλληλα, περιέγραψε το πρώτο τετράλεπτο του παιχνιδιού στο οποίο προηγήθηκε η Λαμία χαρακτηρίζοντάς το τραγικό για τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού και στάθηκε στην εικόνα παρακμής-όπως τη χαρακτήρισε-να χάνει από τη Λαμία και από το 55’-που έχασε την τελευταία ευκαιρία ο Ντόη-ως το 96’ που σφυρίχτηκε η λήξη, οι τελικές να είναι 7-0 για τη Λαμία.

Ακούστε, επίσης, την ατομική κριτική που έκανε και τι είπε για τον τραυματισμό του Πεπ Μπιέλ και τις εξελίξεις για τον Κάρμο και τον Γκαμπριέλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x