Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχασε φέτος μόνο από πέναλτι και αυτογκόλ»

Οι σημειώσεις του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή το νικηφόρο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και οι αποδείξεις των «ερυθρόλευκων».

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο για τον Ολυμπιακό.

Με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι είπε ότι ο Ολυμπιακός απέδειξε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, στα οποία εν πολλοίς κρίθηκε το πρωτάθλημα και στα οποία ο ίδιος είχε μόνο να χάσει και όχι να κερδίσει, ότι είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος. Επεσήμανε ότι έπαιξε η ομάδα του Πειραιά και στα δύο ματς το ίδιο και χωρίς κανείς να μπορεί να της πει τίποτα, ανεξαρτήτως πρωταθλητή.

Τόνισε ότι του έκανε την εντύπωση για δεύτερο συνεχόμενο ματς η τακτική και το κοουτσάρισμα του Ζοσέ Ανιγκό, ενώ μίλησε ατομικά για την εικόνα των «ερυθρόλευκων», σχολιάζοντας ότι η ομάδα έβγαλε σε αυτά τα παιχνίδια υψηλό μαχητικό πνεύμα.

Τέλος, υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός σε όλη τη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει χάσει ντέρμπι μόνο από αυτογκόλ και εις βάρος του πέναλτι στα τελευταία λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x