Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία για +6 από τον ΠΑΟΚ, όμως θα την εκμεταλλευτεί;»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Σε τρία θέματα της επικαιρότητας του Ολυμπιακού στάθηκε σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος, μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρώτον στην κλήση σε απολογία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκφράζοντας την εκτίμηση πως μπορεί η ποινή να είναι δύο αγωνιστικές και όχι τέσσερις με βάση το κατηγορητήριο αλλά και εξηγώντας γιατί δεν μπήκε στο κατηγορητήριο η παράγραφος του φύλλου αγώνα που είχε να κάνει το χτύπημα στον Ιταλό διαιτητή Μάσα.

Δεύτερον για το παιχνίδι με τον Άρη σχολίασε ότι είναι μία ευκαιρία για τους Πειραιώτες να φύγουν έξι βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια εκείνος παίζει στη Φιλαδέλφεια με πολλές ελλείψεις απέναντι στην ΑΕΚ, με το ζητούμενο να είναι αν οι «ερυθρόλευκοι» το εκμεταλλευτούν, βγάζοντας αντίδραση μετά τα δύο ντέρμπι που δέχθηκαν πέντε γκολ. Τόνισε, επίσης, ότι είναι πολύ πιθανό να παίξουν από την αρχή Μασούρας, Ανδρούτσος, Βρουσάι αντί των Βαλμπουενά, Μπιέλ και Ροντινέι, και ο Ανιγκό θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Εμβιλά και Χουάνγκ που έχουν ενοχλήσεις αλλά και κούραση, οπότε έχει stand by τους Σαμασέκου-Κασάμι.

Και τρίτον αναφέρθηκε στα δύο ονόματα προπονητών για τον πάγκο του Ολυμπιακού, μιλώντας για τις περιπτώσεις του Ολλανδού Σρέντερ και του Αργεντινού Μαρτίνες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x