Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός η τελευταία ομάδα που κέρδισε την ΑΕΚ σε ντέρμπι, ακριβώς πριν από έναν χρόνο»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πράγματι δεν ήταν η καλύτερη στιγμή να λείψει ο Όρτα, αφού η ομάδα είχε προσαρμοστεί σε ένα μοτίβο πάνω του. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός μάς έχει συνηθίσει σε τέτοιες απουσίες, όπως έγινε με τον Ρέτσο παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη εκτίμηση λέει πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, αλλά ας περιμένουμε από αύριο τι θα δείξει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για τον Ολυμπιακό είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού η παρουσία του στα ντέρμπι είναι απογοητευτική, σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μόνο στην Τούμπα, έχει δύο ισοπαλίες και η μία του έγινε ήττα στα χαρτιά, και έχει χάσει όλα τα υπόλοιπα ντέρμπι. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει τρεις νίκες-τρεις ισοπαλίες σε τέτοιου είδους ματς. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πέρυσι στα playoffs. Άρα στα τελευταία δώδεκα ντέρμπι της, έχει 6 νίκες και 6 ισοπαλίες. Η τελευταία, όμως, ήττα της ΑΕΚ ήταν πριν από έναν χρόνο, από τον Ολυμπιακό, πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καλός οιωνός για τους ''ερυθρόλευκους'' ενόψει του αποψινού αγώνα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το «ντόμινο» που μπορεί να υπάρξει στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, λόγω της απουσίας του Όρτα, και εξέφρασε τις δικές του εκτιμήσεις για την ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x