Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός σχεδόν πάντα προκρίνεται, όταν έχει κερδίσει το πρώτο ματς»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο ενόψει και του αποψινού αγώνα με τη Γκενκ στο Βέλγιο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τα μεταγραφικά, με την άφιξη των Έζε και Σκάρπα, όπως και για την επιμονή των Πειριαωτών για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Κυρίως, όμως, στάθηκε στο σπουδαίο παιχνίδι με τους Βέλγους, τονίζοντας ότι ο προπονητής και οι παίκτες ξέρουν ότι θα έχουν διαστήματα που θα υποφέρουν από τη Γκενκ και ότι θα πρέπει να ξεπεράσουν αυτή την πίεση όσον το δυνατόν καλύτερα.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός και στις 11 τελευταίες ευρωπαϊκές παρτίδες του, σε νοκ άουτ παιχνίδια, προκρίθηκε όταν είχε κερδίσει το πρώτο ματς, θυμίζοντας τα ζευγάρια με Νέφτσι, Σλόβαν, Ομόνοια, PSV, Κρασνοντάρ, Μπασάκσεχιρ, Λουκέρνη, Μπέρνλι, Παρτίζαν, Ριέκα και Αρούκα, ενώ η τελευταία φορά που αποκλείστηκε σε νοκ άουτ ήταν πριν από 9 χρόνια, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0 και στην Αγγλία 3-0).

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για πέναλτι, υπενθυμίζοντας ότι την προηγούμενη διετία, από τα 6 καλοκαιρινά προκριματικά στα μισά οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν την πρόκριση στα πέναλτι, με έναν αποκλεισμό (Λουντογκόρετς) και δύο προκρίσεις (Σλόβαν και Απόλλων Λεμεσού).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x