Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα ήταν ακόμη στη μάχη της κορυφής αν είχε την ίδια αντιμετώπιση…»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων σχολιάζοντας το χθεσινό ντέρμπι εξέφρασε την άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι με τα προβλήματα που είχαν φέτος και με μια εκδοχή ομάδας που δεν ήταν η καλύτερη του στα τελευταία χρόνια, αν είχε την ίδια αντιμετώπιση από τη διαιτησία με αυτή που είχαν οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα ήταν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική τουλάχιστον στη μάχη της πρώτης δυάδας και για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθύμισε δύο -μόνο- περιπτώσεις, το πέναλτι που σφύριξαν στο 97ο λεπτό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, και το πέναλτι στο ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε, μάλιστα, ότι ο Ολυμπιακός με μια πολύ καλή -κατά γενική ομολογία- διαιτησία του Μπριχ κέρδισε τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως, ναι μεν ο Ντόη πήγε άτσαλα στη φάση με τον Σπόραρ αλλά δεν ήταν αυτό ένα μαρκάρισμα για να δοθεί ένα πέναλτι.

Τέλος, σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκος πλήρωσε την αδυναμία του να εκμεταλλευθεί την έδρα του στα πλέι-οφ και ότι θα περίμενε από τους πράσινους, ειδικά με τον ΠΑΟΚ να το «καθαρίσουν», από την στιγμή που βρίσκονταν από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική στην πρώτη θέση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x