Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει αριστερό μπακ μέσα στην εβδομάδα»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός δείχνει καλά και ελπίζει να είναι καλά μετά και το σημερινό σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη. Μετά τη χθεσινή απώλεια του ΠΑΟΚ, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η κατάσταση για τον Ολυμπιακό, αφού με νίκη ξεπερνάει τον ΠΑΟΚ που είναι από… κοντά του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει ότι μπορεί κάτι παραπάνω. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις τον Άρη, που είναι πιο πίσω στη βαθμολογία, τότε τι θα κάνει με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάρει αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Στο αμιγώς αγωνιστικό, σε λίγη ώρα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ρέαμπτσιουκ απέναντι στους Θεσσαλονικείς: «Υπάρχει ένας μικρός ενδοιασμός για τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος θα κάνει μία δοκιμή για να δώσει το Ο.Κ. ο Μίτσελ. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα παίξει ο Βρουσάι στα αριστερά. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον λέμε πως θα παίξει ο Ρέαμπτσιουκ και δεν θα υπάρξει καμία άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα».

Και μίλησε για το θέμα της μεταγραφής αριστερού μπακ: «Αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις στο θέμα του αριστερού μπακ, καθώς από τον ισπανικό Τύπο υπάρχει η πληροφορία πως η Βαλένθια απαντάει στον Λάτο και τον Ολυμπιακό πως δεν πρόκειται να τον δώσει αν δεν πάρει άλλους παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει έτσι, εκτός και αν δεν δώσει τον Ρέαμπτσιουκ, τον οποίο αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται με την Μπολόνια και το Στρασβούργο. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μέσα στην εβδομάδα θα έχει πάρει αριστερό μπακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x