Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους και παράλληλα προχωράει στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας έδωσε λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Σμαΐλοβιτς και την προοπτική της, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την υπόθεση του Ζότα και είπε πως και εκείνος θα βρεθεί σχεδόν άμεσα στους Πειραιώτες. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τη Νότιγχαμ που λήγει το 2028 και μετά θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».
Επίσης, μετέφερε την πληροφορία πως υπάρχει αναθέρμανση για το αριστερό μπακ, με υποψήφιους κυρίως τον Πεδρόσα και τον Άαρον Μάρτιν, και τέλος στάθηκε στην αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού να ενισχυθεί με ένα χαφ υψηλού επιπέδου, με τα χαρακτηριστικά του Άμραμπατ και ακόμα καλύτερα τον ίδιο τον Μαροκινό άσο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






