Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι απορίες για Κρούζλιακ, τα πλάνα Μίτσελ και η Ντεμιρσπόρ για Γκάρι»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Στον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων αφού τόνισε ότι -όπως όλα δείχνουν- αυτός θα σφυρίξει το παιχνίδι της Κυριακής εξέφρασε δύο απορίες.

Η πρώτη, πως είχε γίνει σε χρόνο dt η αλλαγή Σιδηρόπουλου - Καμπάκοφ στον Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ενώ τώρα η ΕΠΟ δεν προλαβαίνει και δεύτερη, πως ο Κρούζλιακ παρά τα όσα επίσημα έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, αυτός δέχεται να έρθει από τη Σλοβακία να παίξει ένα παιχνίδι και να πάρει τις 2-3 χιλιάδες ευρώ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως ο Μίτσελ έχει δύο πλάνα. Το ένα να βάλει την κλασική 11αδα με την οποία παίζει στα τελευταία του ματς ο Ολυμπιακός, και το δεύτερο πλάνο να εκπλήξει τον ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας -για παράδειγμα- από την αρχή τον Κανός ή τον Μπουτούτσι, βάζοντας τον Σαμασέκου χαφ και τον Εμβιλά σε ρόλο στόπερ, ή με κάτι άλλο ακόμη.

Τέλος, τόνισε ότι το ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Γκάρι Ροντρίγκες αυξάνεται, καθώς μετά την Κόνιασπορ αναθερμάνθηκε και το ενδιαφέρον της Αδανα-Ντεμιρσπορ, εκτιμώντας ότι μέχρι και την προσεχή Τετάρτη που τελειώνουν οι μεταγραφές στην Τουρκία θα παίζεται η μεταγραφή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x