Το δικό του σχόλιο για τη θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στη Σερβία έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η πρώτη ατάκα που είπε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι, είναι ένα μήνυμα που του έστειλε ο φίλος του ο Τάσος: «Με έχουν κλείσει Δρομοκαΐτειο, αλλά δεν φεύγω. Μια χαρά περνάω!», λέγοντας πως κάπως έτσι νιώθουν οι Ολυμπιακοί μετά τη χθεσινή μυθική βραδιά.

Μιλώντας για την κλήρωση, υπογράμμισε πως δεν θα ήθελε Κλαμπ Μπριζ ή Λιλ και θα προτιμούσε Φενέρμπαχτσε ή Φιορεντίνα, τονίζοντας πως κλασικά πως όλοι θέλουν την Πλζεν και κανένας την Άστον Βίλα, θυμίζοντας πάντως ότι πιο συχνοί αντίπαλοι για τους Πειραιώτες όταν προχωρούν στην Ευρώπη είναι από Αγγλία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Γουλβς).

Επισήμανε, παράλληλα, πως αν κληρωθεί ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες θα παίξουν σε δέκα μέρες (11/4 με 21/4) τέσσερα παιχνίδια, δύο Ευρωπαϊκά και δύο για τα playoffs, επισημαίνοντας πως μέσα σε 31 μέρες (από 31/3 μέχρι 1/5) οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δέκα παιχνίδια. Ανάμεσά τους δύο Conference League και τέσσερα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x