Ο Ολυμπιακός έκανε... περίπατο στη Λαμία, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να σχολιάζει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των Πειραιωτών μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν για τέταρτο συνεχόμενο ματς από καλοί μέχρι πολύ καλοί, έχοντας και πάλι, όπως και με Άρη, κορυφαίο τον Γιόβετιτς, που άνοιξε το σκορ, κέρδισε πέναλτι και έδινε συνέχεια ασίστ. Στα δύο ματς αυτά, που ήταν εξαιρετικός ο Μαυροβούνιος, ο Ολυμπιακός έχει 8-1 γκολ.

Επιπλέον, σχολίασε πως όλο το μυστικό ήταν ότι οι Πειραιώτες μπήκαν στο ματς όπως έπρεπε και γι' αυτό ήτα, όπως λέμε... καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0 στο ημίχρονο!

Πολύ σημαντικό επίσης το ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο πήρε τη νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ, ικανοποιώντας τους περίπου 1.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στη Λαμία, αλλά ξεκούρασε κιόλας πέντε βασικούς ενόψει Φενέρμπαχτσε, καθώς και τον Ροντινέι από το ημίχρονο και τους Ελ Κααμπί-Ρέτσο από το 58'.

Ακόμη, θετικό το γεγονός ότι ο Μαροκινός συνέχισε να σκοράρει έστω και με πέναλτι, όπου αυτή τη φορά ήταν εύστοχος, όπως και το ότι ήταν πολύ καλός ο Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ μοναδικό αρνητικό είναι ότι ο Μασούρας έχει χάσει εδώ και καιρό τη ρέντα του στο σκοράρισμα και γενικά στις κρίσιμες φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x