Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στον Ολυμπιακό»

Η σύνοψη του μεταγραφικού πλάνου του Ολυμπιακού. Ακούστε τι είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις τρεις βασικές προσθήκες που έχουν ως προτεραιότητα οι Πειραιώτες.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 -μιλώντας στον Διονύση Καππάτο- μία σύνοψη του μεταγραφικού πλάνου του Ολυμπιακού, το οποίο αυτήν τη στιγμή διαμορφώνεται ως εξής…

Πρώτον, υπάρχουν τρεις έτοιμοι παίκτες προς αντικατάσταση των τριών βασικών της φετινής ενδεκάδας που έχουν αποχωρήσει (Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μπακαμπού) με τις συγκεκριμένες μεταγραφές να αναμένονται έως και άμεσα, αλλά όπως και να ‘χει με την προοπτική να πάνε με την ομάδα στις 5 Ιουλίου στην Αυστρία.

Δεύτερον, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον κεντρικό χαφ της Εσπανιόλ, Νταρντέρ, που προκύπτει ως σημαντική ευκαιρία λόγω της ρήτρας αποχώρησής του, λόγω του υποβιβασμού της ομάδας της Βαρκελώνης. «Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς τον θέλουν πολλές ισπανικές ομάδες, ενώ έχει πολύ υψηλό κασέ», επεσήμανε ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Τρίτον, είναι ήδη εκτός πλάνων οι Γκάρι, Κουντέ, Ραντζέλοβιτς, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Αλίγιαγκιτς και Νταμπό.

Από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, όπως για παράδειγμα δύο εξτρέμ, αλλά η προτεραιότητα είναι να χτίσει η ομάδα τον κορμό της, εξ ου και οι ενισχύσεις που αναμένονται για τον άξονα.

Ακούστε τι είπε για τα ονόματα που ακούγονται για τις τρεις βασικές μεταγραφές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x