Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πού θα πάμε με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να κάνει τέτοιους ορισμούς από τα πρώτα κιόλας ντέρμπι;»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στους ορισμούς της ΚΕΔ στα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Τους ορισμούς διαιτητών της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ειδικά των ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος, λέγοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως δεν ξεκίνησε καλά η ΚΕΔ της ΕΠΟ όταν με τα πρώτα ντέρμπι υπάρχουν τέτοιες κινήσεις. «Πού θα πάμε», αναρωτήθηκε.

Ο ρεπόρτερ τόνισε επίσης ότι ο Πορτογάλος Αρτούρ Σοάρες Ντίας (ΑΕΚ-ΟΣΦΠ) έχει να παίξει τρεις μήνες και ο VAR (Μιγκέλ Ούγκο), είναι τιμωρημένος εδώ και έναν μήνα για σοβαρό λάθος στην Πορτογαλία, ενώ ο 4ος (Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος) προκάλεσε ανακοίνωση του Παναθηναϊκού από το πρώτο ματς που έπαιξε φέτος. Θύμισε δε ότι ενώ η λίγκα είχε αποφασίσει ομόφωνα (και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη απόντα στο Λονδίνο) για ξένο διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Άρης, τελικά ορίστηκε Έλληνας.

Υπενθυμίσε εξάλλου πως για τον Σοάρες Ντίας υπάρχει το γνωστό «συμβάν» στο ΑΕΚ-Άρης αλλά και η ανακοίνωση εις βάρος του από το Παναθηναϊκό για το ματς με την ΑΕΚ τον Απρίλιο και σχολίασε πως είναι φανερό ότι με τους ορισμούς των ντέρμπι δεν είχε καμία σχέση η UEFA παρότι στις αρχές της εβδομάδας είχε συμφωνήσει να βοηθήσει.

Τέλος, είπε αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι ότι αναμένουμε μέσα από τις προπονήσεις του διημέρου να μάθουμε το πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και κατέληξε λέγοντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι σε συζητήσεις με Σίβασπορ και ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς και ότι η Κασίμπασα ενδιαφέρεται για τον Παπέ Σισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x