Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Φάνηκε η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού - Προπονήθηκε ο Μπιέλ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπου και αναφέρθηκε σε όσα προέκυψαν από την αποψινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού ο Μπιέλ και όλα δείχνουν ότι πάει κανονικά για το ντέρμπι, ενώ ακόμη υπάρχει… αναμονή για τον βαθμό ετοιμότητας των Μασούρα-Χάμες, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom», με τον Τάσο Νικολόπουλο.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολέυκων» τόνισε επίσης ότι με την εικόνα που είχε ο Μπόουλερ κόντρα στη Ναντ, θα βάλει πιθανόν σε σκέψεις τον Μίτσελ, ενώ θετικός ήταν και ο Ανδρούτσος. Παράλληλα ανέφερε ότι οι αλλαγές των Βρουσάι και Ελ Αραμπί στο ημίχρονο με τους Γάλλους, δείχνουν ότι ο Ισπανός τους υπολογίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την τεράστια ανταπόκριση των οπαδών του Ολυμπιακού στην ανοικτή προπόνηση στου Ρέντη, σχολίασε ότι αυτό δείχνει τη δίψα που έχει ο κόσμος για να «βάλει» ξανά την ομάδα του μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τέλος, σχετικά με την ενδεκάδα είπε πως λογικά θα πάει σε μοντέλο… Λαμία και Φράιμπουργκ, με Πασχαλάκη, Αβιλα, Σωκράτη, Ντόι, Ολεγκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Μπίελ, Μπακαμπού, Μασούρα.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x