Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό (ενόψει Φράιμπουργκ) και εξωαγωνιστικό επίπεδο (για το θέμα του Πέδρο Άλβες), μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε την εικόνα του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο παιχνίδι, όπου το περίμεναν πώς και πώς (όπως και στην ΑΕΚ), προσδοκόντας στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι που έγινε και τους έφερε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Στη συνέχεια, επιχείρησε να εξηγήσει την προβληματική εικόνα των Πειραιωτών στο 1-3 με τον Παναιτωλικό, ως συνέχειας εκείνης στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, και εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του Μαρτίνεθ είναι σαν να μην έχει συνέλθει ακόμα από το σοκαριστικό 2-4 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Χαρακτήρισε σημαντική αυτή την εβδομάδα, πρώτα για τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ την Πέμπτη αλλά και γιατί είναι πιθανόν να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Άλβες, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος έχει ήδη συναντηθεί με τον άμεσο βοηθό του Κορδόν (Ναβάρο) και τον έχει ενημερώσει για όλα τα μεταγραφικά θέματα των «ερυθρόλευκων» ενόψει Ιανουαρίου.

Ακούστε όλο το απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x