Αφού αναφέρθηκε στο πλάνο του Ολυμπιακού για τα διαρκείας της νέας σεζόν και τις σχετικές εκπτώσεις που θα υπάρξουν για τους κατόχους, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη συνέχεια τις πληροφορίες πως ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Φορτούνη για την επόμενη χρονιά.

«Αν πρέπει να μπούμε στο μυαλό του προπονητή σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ας θυμηθούμε ότι τέλη Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κοντά να κλείσει τον Ζαχάβι, που δεν τον έκλεισε επειδή δεν τον άφησε η Αϊντχόφεν και εσχάτως μάθαμε ότι αρέσει στον Μαρτίνς η ιδέα του Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη. Υπάρχουν κάποια πράγματα, λοιπόν, στο μυαλό του ενόψει της νέας σεζόν σε ό,τι αφορά το επιθετικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό, σε σχέση με ό,τι ξέραμε επί θητείας του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ίσως να θέλει να κάνει ένα 4-4-2, με έναν μεσοκυνηγό να είναι πιο πίσω από το "9". Φαίνεται πως έχει ως εναλλακτική ή βασική επιλογή να αλλάξει κάπως αυτό το πράγμα. Ο Μαρτίνς, από την άλλη, ξέρουμε ότι προτμά να έχει ένα δεκάρι που να πρεσάρει, τύπου Μαντί ή Αγκιμπού Καμαρά, δείχνοντας διάθεση για ένα άλλο στιλ», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Γενικότερα η συζήτηση για τον Φορτούνη είναι δύσκολη, γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς το τι και το πώς και είναι καλύτερα να γίνει η συζήτηση, όταν επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες και μάθουμε και κάποια πράγματα παραπάνω».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x