Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει πολλά ψωμιά μέχρι τον Γενάρη για τον Ολυμπιακό»

Την ώρα που κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια, στον Ολυμπιακό έχουν μπροστά τους 9 παιχνίδια-φωτιά, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να πλησιάζει, όμως ο Ολυμπιακός έχει ένα… βουνό από υποχρεώσεις μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, για έναν ολόκληρο μήνα οι Πειραιώτες έχουν πάρα πολλούς αγώνες, εννιά τον αριθμό, και καλούνται να φέρουν εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν 5 αγώνες για το πρωτάθλημα, 2 για το Champions League με τον κρισιμότερο να είναι εκείνος στη Λισαβόνα κόντρα στη Σπόρτινγκ και 2 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν στην Πορτογαλία, ενώ στη συνέχεια θα καλύψουν τη διαφορά που έχουν στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο να περάσουν στην επόμενη φάση μετά τα νοκ – άουτ ματς.

Δηλαδή, μέχρι τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός έχει πολύ δρόμο και τα 9 παιχνίδια, με αγώνες Σαββατοκύριακο, Τρίτη-Τετάρτη και ξανά Σαββατοκύριακο δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x