Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός βλέπει δύο μέτρα και δύο σταθμά από τη διαιτησία»

Τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα.

Για άνιση αντιμετώπιση από τη διαιτησία γίνεται λόγος από πλευράς Ολυμπιακού, όπως είπε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. «Στον Ολυμπιακό βλέπουν πως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από τη διαιτησία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μνημόνευσε, δε, τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις. «Με αφορμή το πέναλτι που πήρε χθες ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο και δεν υπήρχε, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο δεν είχε δοθεί καθαρό πέναλτι υπέρ του Σεμπά από έναν διεθνή διαιτητή, τον Αρετόπουλο. Ο επίσης διεθνής Παπαπέτρου, που έδωσε το πέναλτι στον ΠΑΟΚ, είχε αφήσει το παιχνίδι σε μία πολύ πιο ύποπτη φάση στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για ανατροπή του Καρσελά. Επίσης δεν είχαν καμία σχέση οι καθυστερήσεις που κρατήθηκαν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σε σχέση με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, εκεί που οι ερυθρόλευκοι κυνηγούσαν την ισοφάριση», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x