Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Στους Top στις περισσότερες κατηγορίες στατιστικής στο Europa ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, αλλά και μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά των «ερυθρόλευκων» από το Europa League, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Με αφορμή τη δήλωση του προπονητή του ΟΦΗ, Νταμπροάουσκας, ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός παρότι έχει μόνο 4 βαθμούς μετά τις πρώτες 3 αγωνιστικές του Europa League είναι σε πολύ υψηλές θέσεις (5-8) σε πολλές κατηγορίες στατιστικής της διοργάνωσης, όπως τα γκολ, τις τελικές, τις σέντρες, τα φάουλ, τις ασίστ, τις επανακτήσεις μπάλας, τις στατικές φάσεις κ.α..

Κάτι που όπως σημείωσε, αποδεικνύει ότι είναι πολύ άδικη η μέχρι στιγμής βαθμοσυλλογή του στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα και επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι έχει χάσει 3 βαθμούς μέσα από τα χέρια του με Τόπολα και Φράιμπουργκ. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο Φορτούνης είναι μέσα στους 4 με 6 πρώτους με 3-4 κατηγορίες, ενώ ξεχωρίζουν και άλλοι «ερυθρόλευκοι», όπως οι Ρέτσος, Ελ Κααμπί, Μαντί και Ροντινέι.

Ακούστε τέλος τι είπε για την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την κατάσταση των Φορτούνη και Ροντινέι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x