Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικό αρχικά και αγωνιστικό στη συνέχεια επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στα μεταγραφικά, όντως το όνομα του Τοβέν που έχει βγει υπό τη μορφή φημολογίας απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Τοβέν είναι ελεύθερος, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην Τίγκρες με συμβόλαιο 5,5 εκατ. ευρώ. Το έσπασε η Τίγκρες, η οποία φαίνεται πως δεν ήταν ευχαριστημένη με βάση τα χρήματα που του έδινε. Η ουσία είναι πως ο παίκτης είναι ελεύθερος. Δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Ολυμπιακό κάτι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η φημολογία είναι έντονη και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει μία πολύ σημαντική κίνηση για τα άκρα της επίθεσής του, και ο Τοβέν είναι ελεύθερος. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για την αξία του. Είναι Γάλλος, 30 ετών, διεθνής και ήταν στη Μαρσέιγ. Είναι λογικό να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον, κάτι που σε συνδυασμό με τα χρήματα που ζητάει κάνει τεράστιο τον βαθμό δυσκολίας της απόκτησής του. Ο Ολυμπιακός έφερε τον Χάμες, στην ίδια ηλικία με τον Τοβέν, και στο παρελθόν έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τέτοιες κινήσεις. Με τους Γάλλους υπάρχει καλή προϊστορία, με Καρεμπέ, Βαλμπουενά, Ανγικό και μέχρι πέρυσι με τον Μοντέστο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε: «Υπάρχουν, επίσης, ως λύσεις ο Χεσέ, επίσης σε καλή ηλικία (30 ετών), δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά παραμένει σημαντικό όνομα. Μπορεί να τον φέρει ο Ολυμπιακός και υπάρχει επαφή με τον Μίτσελ.

Μέχρι την Τρίτη θα φανεί αν μπορεί να πάρει δανεικό, για παράδειγμα τον Καμπράλ της Σπόρτινγκ, Το καλύτερο θα ήταν να κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα έναν παίκτη, ακόμα και ελεύθερο. Δεν υπάρχει κινητικότητα σε άλλη θέση στον Ολυμπιακό, εκτός και αν Μονπελιέ ανεβάσει την προσφορά της για τον Ρέαμπτσιουκ και ο Ολυμπιακός σκεφτεί να πάρει και αριστερό μπακ, εκτός από τον Ραμόν και έχοντας τον Βρουσάι που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη θέση του αριστερού μπακ. Σίγουρα θα επιχειρήσει να πάρει τον Λάτο της Βαλένθια. Τώρα που μιλάμε δεν είναι πιθανό να φύγει ο Ρέαμπτσιουκ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x