Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ιατρικά απίθανο να παίξει ο Εμβιλά - Τα δεδομένα με τους τραυματίες ενόψει ΑΕΚ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τονίζοντας αρχικά για τον Εμβιλά ότι είναι ιατρικά απίθανη η συμμετοχή του, σχολιάζοντας «αν παίξει ηρωικά δεν το ξέρω, αλλά ιατρικά δεν είναι εφικτό να αγωνιστεί».

Από εκεί και πέρα, για τον Χάμες είπε ότι λογικά θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ, αλλά την Κυριακή συμπληρώνει έναν μήνα εκτός δράσης, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του.

Για τον Σαμασέκου, που προορίζεται για τη θέση του Εμβιλά, σημείωσε ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι και υπάρχει αισιοδοξία, αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα φανεί αν θα είναι εντάξει, ενώ για τον Γκάρι τόνισε ότι προσπαθεί να προλάβει, αλλά είναι δύσκολο και για τον Ρέτσο είπε πως αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ.

Τέλος, για τον Ροντινέι υπογράμμισε ότι εξέτισε την ποινή του, σε αντίθεση με Παπασταθόπουλο, που χρωστάει άλλη μία αγωνιστική.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x