Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τέσσερα 'αγκάθια' ταλαιπωρούν τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με έμφαση στα τέσσερα «αγκάθια» που έχει ο Μίτσελ.

Στο πόσο ταλαιπωρημένοι έχουν επιστρέψει τέσσερεις ξένοι διεθνείς του Ολυμπιακού από τις εθνικές τους, στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Μπάσχετοι», με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά.

Συγκεκριμένα, ο Χουάνγκ επέστρεψε από την Κορέα και οι Μπακαμπού, Σαμασέκου, Γκάρι από τα βάθη της Αφρικής, όπου είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Αυτοί, αποτελούν τα τέσσερα μεγάλα «αγκάθια» του Μίτσελ. Ο Ισπανός ξέρει ότι είτε απόψε με τον Άρη, είτε την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ. Θα τους βγει η κούραση από τα μεγάλα ταξίδια και τα δύο παιχνίδια που έπαιξε ο καθένας.

Ο Μίτσελ σπαζοκεφαλιάζει για το πώς θα τους διαχειριστεί. Αν αποφασίσει να τους ρίξει στη μάχη, θα πάει σε μια ενδεκάδα με Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλο, Μπα, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Φορτούνη, Κανός, Μπακαμπού και Μασούρα ή Μπιέλ. Ειδάλλως θα πρέπει να βρει λύσεις από παίκτες όπως ο Εμβιλά, ο Κασάμι ή ο Ελ Αραμπί.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x