Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Περιμένω και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του»

Ακούστε τι ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού…

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το «πώς» ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Αφού πρώτα μνημόνευσε την πιθανή 11άδα των ερυθρολεύκων στο ματς (Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπα, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Φορτούνης, Μπιέλ, Μπακαμπού, Κανός ή Μασούρας) ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ανέφερε ότι το πρόβλημα που έχουν όλες οι ομάδες στη Φιλαδέλφεια είναι ότι λόγω της πίεσης που ασκεί η ΑΕΚ, δυσκολεύονται πάρα πολύ να πλησιάσουν την περιοχή της, με συνέπεια να δημιουργούν πολύ λίγες ευκαιρίες.

«Δεν είναι τυχαίο, ότι η ΑΕΚ έχει φάει μόνο δύο γκολ. Ένα από τον Ιωνικό στο 90’ με το σκορ να είναι εις βάρος του 4-0, και ένα με πέναλτι από τον Παναιτωλικό με το σκορ στο 2-0 σε βάρος», ανέφερε και συνέχισε:

«Ούτε είναι τυχαίο ότι ο ΠΑΟΚ έκανε δύο φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο και οι δύο, ενώ ο Παναθηναϊκός άλλες δύο, μία στο 60ο λεπτό πριν το 1-0 της ΑΕΚ και το δοκάρι στο 95’. Ο δε Ολυμπιακός στην πρόσφατη ήττα του στο Κύπελλο, είχε τρεις φάσεις, την αντεπίθεση του Γκάρι με το δοκάρι και τις δύο φάσεις από φάουλ από κακές τοποθετήσεις των παικτών της ΑΕΚ. Άρα ξέρεις εκ των προτέρων ότι στη Φιλαδέλφεια πιθανότατα, θα κάνεις λίγες ευκαιρίες, άρα θα πρέπει να έχει συγκέντρωση και καθαρό μυαλό για να κάνεις γκολ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το πιο δύσκολο εφετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, αλλά περιμένω και πιστεύω ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του την Κυριακή», τόνισε.

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται να είναι πολύ αποφασιστικός στις στημένες φάσεις, ειδικά με την απουσία του Εμβιλά, καθώς ο Σαμασέκου δεν είναι ο ίδιος ούτε σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ για τον Ιταλό διαιτητή, Μαριάνι, σχολίασε ότι δεν μπορείς να πεις, παρά ότι είναι ένας διαιτητής από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είχε φέτος τρία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x