Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θετικός για Ολυμπιακό ο Γκάρι - Η Αλ Ιτιχάντ βάζει εμπόδια»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Με τον σημαντικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League ξεκίνησε το ρεπορτάζ του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες θέλουν ένα αποτέλεσμα για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες με τους Κύπριους, με τους οποίους τα τελευταία χρόνια η παράδοση δεν είναι υπέρ τους.

Από εκεί και πέρα, επισήμανε πως την τελευταία διετία με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, όταν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πρώτο ματς στο γήπεδό τους, τα αποτελέσματά είναι εξαιρετικά: 4-0 με Λουκέρνη, 3-0 με Μπέρνλι, 4-0 με Κράσνονταρ.

Ο Ολυμπιακός, όμως, μπαίνει για πρώτη φορά την τελευταία δωδεκαετία στα προκριματικά του Champions League και καλείται να δώσει δύο ματς πριν τους ομίλους, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι «ζεστός» σε αντίθεση με την Ομόνοια, ενώ πέρσι για παράδειγμα είχε δώσει έξι ματς.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα και πέρασε στις μεταγραφικές υποθέσεις, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο.

«Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι συμφώνησε με τη Φενέρ για τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο και ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ και η Φενερμπαχτσέ το υπόλοιπο 1 εκατ. ευρώ από το συμβόλαιο του Γκάρι. Αν και οι Τούρκοι λένε πως δεν έχει απαντήσει, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θετικός. Ωστόσο, υπάρχει πρόβλημα με τη σύμβασή του με την Αλ Ιτιχάντ, η οποία έχει τον πρώτο λόγο σε τυχόν μετακίνηση του παίκτη από τη Φενέρ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x