Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τι γίνεται με τους τραυματίες του Ολυμπιακού, αλλά και της Φενέρμπαχτσε»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στα νεότερα από το μέτωπο των τραυματιών στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις με τους τραυματίες του Ολυμπιακού αλλά και της Φενέρμπαχτσε.

Τα νέα από το Ρέντη λένε ότι ο Όρτα θα παίξει την Κυριακή στη Λαμία, ότι ο Αλεξανδρόπουλος διεκδικεί μια θέση στην αποστολή αλλά δεν είναι ακόμα στο 100% και ο Ορτέγκα είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι αν δεν υπάρξει μεγάλο απρόοπτο θα παίξει με τη Φενέρμπαχτσε.

«Η Φενέρμπαχτσε έχει 6 παίκτες τραυματίες, τους Φρεντ, Μπατσουαγί, Γιουκσέκ, Ουντέρ, Χακάν και Κινγκ, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι ένιωσε ενοχλήσεις ο Καχβετσί στη βουβωνική χώρα. Ερωτηθείς ο προπονητής, Καρτάλ, αν θα προλάβουν τον Ολυμπιακό, χρησιμοποίησε τη λέξη μπορεί χωρίς να δείχνει σίγουρος ακόμα για κανέναν, λέγοντας πάντως για τον Καχβετσι πως δεν πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό», τόνισε για τους Τούρκους.

Για την παρουσία του άλλοτε χαφ της Λίβερπουλ και νυν της Αλ Ιτιχάντ, Φαμπίνιο, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είπε ότι ο παίκτης έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού εδώ και ένα μήνα και ήρθε στην Αθήνα για έναν ειδικό. Με την ευκαιρία αυτή ζήτησε από τον Ολυμπιακό να τον φιλοξενήσει στο ματς με τον Άρη. Όπερ και εγένετο και είδε το ματς σε μια σουίτα του φαληρικού γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x