Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Την Κυριακή θα ξέρουμε πολλά για τον Ολυμπιακό, μόνη επιλογή του ΠΑΟΚ να το ρίξει στη διαιτησία»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε τις εξελίξεις στη μάχη της κούρσας του πρωταθλήματος, λέγοντας πως «τώρα αρχίζει και έχει λίγο πλάκα το πράγμα, με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, και θα αρχίσει να έχει γούστο, αν πάρει τα δύο δικά του παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή με Άρη και Λαμία, και αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αφού αν τα καταφέρει τις δύο νίκες, θα είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Διαφορετικά, ο Ολυμπιακός θα είναι μέσα στο… χορό και μετά τα παιχνίδια του με την Άστον Βίλα. Και μέσα σε εβδομάδα, 12 με 19 Μαΐου, θα έχει τα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που θα κρίνουν τα πάντα».

Αναφορικά με τις «φωνές» του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία, σχολίασε ότι είναι απολύτως λογική η αντίδρασή του, παρότι δεν αδικήθηκε πουθενά χθες, όμως έχοντας χάσει τα δύο μεγάλα παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή από Μπριζ και Ολυμπιακό σχεδόν με κάτω τα χέρια, δεν είχε άλλη επιλογή από το να το ρίξει στη διαιτησία, για να κρατήσει κάπως το ηθικό και να πάει να παίξει την Κυριακή το τελευταίο του χαρτί στην Τούμπα με την ΑΕΚ.

Τέλος, εξήγησε πως ο Μεντιλίμπαρ έκανε τόσες πολλές αλλαγές, γιατί στην ήττα με 1-3 από τον Παναθηναϊκό, που είχε βάλει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με την Μακάμπι (και τότε δύο τα ματς Πέμπτη-Κυριακή, όπως τώρα τα Φενέρ και ΠΑΟΚ), ο Ολυμπιακός δεν είχε φρεσκάδα.

Και κατέληξε ότι «και μόνο ο Τσικίνιο ήταν χθες ο λιγότερο καλός παίκτης του Ολυμπιακού, επειδή είχε παίξει 108 λεπτά την Πέμπτη, απέδειξε την ορθότητα της επιλογής του προπονητή, για τόσο εκτεταμένο ροτέισον».

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, ότι η Μπράγκα μιλάει με τον Τζολάκη, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x