Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το λιγότερο που άξιζε φέτος ο Ολυμπιακός ήταν το εισιτήριο για το Europa League»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μετά τον χθεσινό τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet και ενόψει των εξελίξεων στο θέμα του προπονητή που έχει αναλάβει προσωπικά ο Αντόνιο Κορδόν, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν και για τις τιμές τους, εκφράζοντας την άποψη πως τα 350€ στις θύρες 11 και 17, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου, είπε πως παρά τα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακός φέτος και τα πολλά λάθη που ο ίδιος έκανε, το εισιτήριο για το Europa League ήταν το λιγότερο που μπορούσε να πάρει και σίγουρα το άξιζε εκείνος και όχι ο ΠΑΟΚ.

Σχολίασε, επίσης, ότι οι Πειραιώτες είχαν και με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό τα ίδια αποτελέσματα στα μεταξύ τους ντέρμπι (από μία νίκη και δύο ισοπαλίες) και με τον ΠΑΟΚ είχε καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια (δύο νίκες, μία ισοπαλία, μία ήττα), τονίζοντας πως η διαφορά των 10 βαθμών που είχε ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα δεν οφείλεται ούτε καν στις απώλειες βαθμών που είχαν με τις «μικρομεσαίες» ομάδες, αφού ήταν ακριβώς οι ίδιες (8 βαθμούς από τα ματς με Βόλο, ΠΑΣ, Αστέρα και Ατρόμητο).

Και κατέληξε λέγοντας πως η μόνη διαφορά που είχαν, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τη σοβαρή παράμετρο της διαιτησίας και τι έγινε στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ (1-3 με τον Ιταλό Μάσα), ήταν τα αποτελέσματά τους με τον Άρη, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μόλις τρεις βαθμούς και την ΑΕΚ να έχει δώδεκα.

Τέλος, είπε ότι το εισιτήριο για το Europa League δίνει στον Ολυμπιακό και χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα, αφού σίγουρα θα χρειαστεί την παράμετρο αυτή, καθώς αναμένουμε να κλείσει το θέμα του προπονητή από την άλλη εβδομάδα και στη συνέχεια να κάνει ένα σωρό πράγματα, από μεταγραφές έως αποχωρήσεις παικτών, που είτε έχουν συμβόλαια είτε δεν έχουν, όπως για παράδειγμα με τον Γκάρι Ροντρίγκες που δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του, και «κάθεται» πάνω σε αυτό, καθότι είναι αξίας 1,5 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, σχολίασε τι περιμένει ο Ολυμπιακός από την κλήρωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x