Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η πριονοκορδέλα από τη διαιτησία και η κομβική επιλογή για τη νέα σεζόν»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Σε δύο πράγματα σχετικά με τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε συζήτηση που είχε με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο.

Πρώτον στην «πριονοκορδέλα», όπως ανέφερε, που πέρασε ο Ιταλός διαιτητής και ο VAR τον Ολυμπιακό σε βαθμό που για πρώτη φορά όλοι οι σχολιαστές διαιτησίας σε όλα τα κανάλια, που είδαν την αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος των ερυθρολεύκων.

Και δεύτερο στην εικόνα του Ολυμπιακού που στα πρώτα 35 λεπτά ήταν αποτροπιαστική όπως την χαρακτήρισε. Πρόσθεσε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 35’ έβγαλαν μια αντίδραση ακούγοντάς… την από τον κόσμο που τους σφύριξε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με 11 παίκτες με τις δύο αλλαγές, του Μασούρα και του Βρουσάι, ήταν για ένα διάστημα μια «κανονική» ομάδα σε ντέρμπι αλλά όταν χρειάστηκε μετά το 65’ βοήθεια από τον πάγκο με άλλες αλλαγές την είχε με μεγάλη καθυστέρηση.

Τέλος, σχολίασε ότι αυτό που είναι κομβικό, πλέον, για τους ερυθρόλευκους, ενόψει της νέας σεζόν είναι να έχει καλή επιλογή προπονητή και κάλυψη των κενών στο ρόστερ τους ενώ για την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν είπε ότι θα πρέπει να παλέψει -όπως μπορεί- για την 3η θέση και την έξοδος το Europa League έστω κι αν δεν είναι υπέρ του τα όσα γράφησαν στο φύλλο αγώνα που οδηγούν σε τιμωρία αποκλεισμού της έδρας για κάποιες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x