Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Φορτούνης δεν ήταν απλά καλός, αλλά τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πώς σχολίασε την κλήρωση.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού την επομένη του ντέρμπι με την ΑΕΚ και της μεγάλης νίκης των «ερυθρόλευκων» μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στην εικόνα του Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο τόνισε ότι «πήρε το περιβραχιόνιο μετά από πάρα πολύ καιρό και το τίμησε». Και πρόσθεσε: «Σίγουρα, είναι καλό, που έχει επιστρέψει ο Χάμες, αλλά ο Φορτούνης είναι πραγματικά σε μια εξαιρετική κατάσταση και είναι ξεκάθαρα το βασικό πλεϊμέικερ του Ολυμπιακού. Είχε αρχηγική παρουσία στο ντέρμπι. Δεν είναι αυτή καθαυτή η εμφάνισή του, αλλά η γενικότερη παρουσία του, η μαχητικότητά του και το ότι δεν… κώλωσε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για όλα αυτά τα περίεργα, που έκανε ο Ιταλός ρέφερι».

Από εκεί και πέρα, για την κλήρωση σχολίασε ότι «σίγουρα ο Ολυμπιακός προτιμούσε να μην ξεκινήσει με ντέρμπι, γιατί δεν θα έχει του δύο κεντρικούς του χαφ, τον Χουάνγκ και τον Εμβιλά».

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x