Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Υψηλής επικινδυνότητας για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Άρη»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει Άρη από τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Υψηλής επικινδυνότητας χαρακτήρισε για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τον Άρη ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συνομιλώντας με τους Γιώργο Τσακίρη και Νίκο Αθανασίου στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ», εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θεωρεί εύκολη την αποστολή των Πειραιωτών απέναντι στους «κίτρινους».

Στάθηκε πρώτον στο γεγονός ότι οι αρκετοί παίκτες του έλειπαν τις τελευταίες ημέρες από του Ρέντη λόγω εθνικών ομάδων και δη σε χώρες από την Ασία και την Ασία, τονίζοντας ότι πάντα μετά τις επιστροφές παρουσιάζονται επηρεασμένοι και υπενθύμισε ότι ήδη ο Χάμες τέθηκε νοκ άουτ.

Δεύτερον, επεσήμανε ότι ακολοθούν ντέρμπι για τον Ολυμπιακό και πιθανόν να ξεφύγει το μυαλό των ποδοσφαιριστών, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι Πειραιώτες θα πάθουν ζημιά αν δεν καταφέρει ο Μίτσελ να κάνουν τους παίκτες του να εστιάσουν στο προσεχές ματς. Διότι, κατά τη γνώμη του Κώστα Νικολακόπουλου ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επικρατήσει της ΑΕΚ και αν ο Ολυμπιακός γκελάρει θα μείνει πίσω τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από την Ένωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x