Ο Μάρκο Νίκολιτς, κατά την επίσημη παρουσίασή του ως νέος προπονητής της ΑΕΚ, αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόστερ της ομάδας και στις μεταγραφικές ανάγκες ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σέρβος τεχνικός εμφανίστηκε προσγειωμένος, αλλά και αποφασισμένος να αξιολογήσει πλήρως το υλικό, που έχει στη διάθεσή του.
Όπως τόνισε, τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες αυτήν τη στιγμή θα ήταν επαρκείς για να ενισχυθεί η ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν όλοι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που επιστρέφουν από δανεισμό, όπως οι Χρυσόπουλος, Κοσίδης και Ζίνι.
«Πρέπει να δούμε ρεαλιστικά την κατάσταση. Κάποιοι θα έχουν έξτρα άδεια λόγω εθνικών ομάδων, αλλά οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στην προετοιμασία. Θέλω να δω όλους τους παίκτες από κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τα μεγάλα ονόματα του ρόστερ, όπως οι Μαρσιάλ, Λαμέλα και Περέιρα, απάντησε πως έχει ήδη επικοινωνήσει με κάποιους και σκοπεύει να μιλήσει με όλους προσωπικά τις επόμενες ημέρες. «Θέλω να λέγονται αλήθειες. Η διαδικασία ενίσχυσης είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν είναι επαγγελματικό να μιλήσω τώρα για συγκεκριμένες θέσεις. Σύντομα θα φανεί ποιες είναι οι προτεραιότητες», κατέληξε.
Σε άλλο σημείο, δε, τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ποσοστό για το πόσο κοντά είναι το ρόστερ στην ολοκλήρωσή του. Έχουμε ξεκάθαρες ιδέες, δουλεύουμε σε αυτές. Ο Καλοσκάμης είναι μια τέτοια περίπτωση, μου άρεσε τι είδα. Είναι το μέλλον της ΑΕΚ, το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με ενδιαφέρει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Περιμένω προσθήκες υψηλής ποιότητας, δουλεύει ο μηχανισμός πάνω σε αυτό. Περιμένουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα ως προς τα μεταγραφικά.
Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος μας ανησυχούν. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και σε σχέση με το μπάτζετ. Θέλω παίκτες πεινασμένους που θα είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά. Δεν είναι εύκολο να το βρεις. Σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».
Διαβάστε Επίσης
Νίκολιτς: «Η κλήρωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε αυτήν τη δυσκολία» Νίκολιτς για το ιστορικό φιλικό της ΑΕΚ στο Βελιγράδι το 1999: «Ανατριχιάζω όταν το θυμάμαι» Νίκολιτς: «Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα ντραπεί ποτέ για εμάς - Θέλω παίκτες πεινασμένους, που δεν θα έρθουν για τα μνημεία» Ηλιόπουλος: «Με πείραξε πιο πολύ ότι ο καθημερινός ΑΕΚτζής που πάει στη δουλειά του έχασε την υπερηφάνεια του»! «Γίνε ο μεγάλος μας μονομάχος, idemo»: Η παθιασμένη ομιλία Ηλιόπουλου σε Νίκολιτς και το σύνθημα στα σέρβικα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.