Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Τζούριτσιτς λέει ότι πάει στον Παναθηναϊκό - Κινητικότητα και για άλλη μεταγραφή»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για το θέμα Τζούριτσιτς που είναι σε καλό δρόμο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και την κινητικότητα για μια ακόμη μεταγραφή μίλησε ο Τάσος Νικολογιάνννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο μίλησε για τον διεθνή Σέρβο μεσοεπιθετικό και την αυξημένη πιθανότητα να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού: «Ο ίδιος ο παίκτης λέει στους συμπαίκτες του στη Σερβία ότι είναι δεδομένο. Ακόμα δεν είναι τελειωμένη διότι δεν είναι ελεύθερος από τη Σαμπντόρια. Αλλά επειδή η ομάδα έπεσε στη 2η κατηγορία και θα αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, απαιτείται μια διαδικασία. Ο ίδιος λέει ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Είναι και μαζί με τον Μλαντένοβιτς. Είναι σε καλό δρόμο η μεταγραφή, αλλά να περιμένουμε.

Παίζει στη θέση 10 βασικά, αλλά παίζει και εξτρέμ. Το μεγάλο "μπαμ" έκανε στη Χέρενφεν και πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα. Έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση. Τις 3 τελευταίες χρονιές ήταν στη Σασουόλο και τη Σαμπντόρια. Έχει κάνει καλές χρονιές. Δεν έχει πάρα πολλά γκολ, αλλά επειδή έχει παίξει σε υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα, θα πρέπει να δούμε αν τα 3 ή 5 γκολ στην Ιταλία, στην Ελλάδα θα είναι περισσότερα. Είναι παίκτης πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και είναι ποδοσφαιριστής με παραστάσεις και προσωπικότητα».


Για την πιθανότητα κι άλλης μεταγραφής: «Ο Παναθηναϊκός δεν προσπαθεί μόνο για τον Τσούριτσιτς, αλλά και για άλλον παίκτη ταυτόχρονα. Το ιδανικό θα είναι να τελειώσει και αυτή η μεταγραφή το επόμενο τριήμερο. Υπάρχει κινητικότητα μεταγραφική και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Λινγκρ. Είναι μια υπόθεση ανοικτή».

Για τον Μπερνάρ: «Παραμονή της έναρξης ο ατζέντης του ζήτησε 5 μέρες εξτρά άδεια του παίκτη για προσωπικούς λόγους. Δεν του δόθηκε γιατί έγινε τελευταία στιγμή. Όταν θα επιστρέψει θα τιμωρηθεί με βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για υπόδειγμα επαγγελματία. Κάποιο λόγο θα έχει για να ειδοποίησε τελευταία στιγμή. Θα το δούμε όταν θα έρθει εδώ. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο παίκτης έρχεται, τιμωρείται και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x