Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αντίο Ευρώπη αν χάσει, μεγάλο προβάδισμα αν πάρει τα δύο πρώτα ματς ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει… από νωρίς στην πρίζα και σημείωσε πως μετά την έκτη αγωνιστική θα ξέρουμε που βαδίζει στα πλέι οφ.

Την κατάσταση σε όλα τα ενδεχόμενα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα παιχνίδια του στα φετινά πλέι οφ ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το θέμα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι η αρχή θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο, βάσει προγράμματος. Μπαίνει στην πρίζα από πολύ νωρίς σε σημείο που, αν δεν πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, μπορεί να τον πάρει από κάτω. Αν χάσει τα δύο πρώτα ματς, αντίο Ευρώπη. Αν τα κερδίσει, παίρνει πολύ μεγάλο προβάδισμα. Αν πάρει τέσσερις πόντους είναι καλά, ενώ αν πάρει δύο μένει ζωντανός γιατί δεν θα έχει μεγαλώσει η διαφορά από τους άλλους. Μετά την έκτη αγωνιστική θα ξέρουμε που βαδίζει ο Παναθηναϊκός και τι πιθανότητες έχει να βγει στην Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στα… θεματάκια που υπάρχουν στο «τριφύλλι» σε αγωνιστικό επίπεδο και δη στα στόπερ με Βέλεθ-Σένκεφελντ.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι την Κυριακή θα έχει δέκα χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, καθώς ο κόσμος στέκεται δίπλα στην ομάδα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x