Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Άλλο ματς με τον ΠΑΣ, θα χρειαστούν οι ατομικές ενέργειες στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τις διαφορές που θα έχει για τον Παναθηναϊκό το ματς στα Γιάννενα σε σχέση με τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα.

Καμία σχέση δεν περιμένει ο Τάσος Νικολογιάννης να έχει για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με εκείνο του προηγούμενου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν το πιο ευχάριστο, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μαζί με την ΑΕΚ αναλογικά τις καλύτερες εμφανίσεις. Το ματς του Σαββάτου θα είναι τελείως διαφορετικό, ο ΠΑΣ έχει αλλάξει το στυλ του ενώ έχουν φύγει και παίκτες. Είναι δύσκολο να του σπάσεις την άμυνα, παίζει πολύ κλειστά, ίσως ο Παναθηναϊκός να μην βρει χώρους. Θα χρειαστούν οι ατομικές προσπάθειες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως η επιστροφή του Σένκεφελντ θα γίνει γύρω στις αρχές Οκτωβρίου ενώ μέσα στον επόμενο μήνα το «τριφύλλι» θα έχει και τον Κουρμπέλη.

Ενώ ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξουν περαιτέρω μεταγραφές με «ελεύθερο» παίκτη και πως η αίσθησή του είναι ότι δεν θα πάρει ο Παναθηναϊκός στόπερ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x