Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεδομένη η διάθεση του Παναθηναϊκού να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με Αϊτόρ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για το θέμα της ανανέωσης Αϊτόρ και των άλλων «τεσσάρων» και πώς σχολίασε τα επόμενα τέσσερα ματς.

Στα «καυτό» θέμα του πλέον… καυτού παίκτη του Παναθηναϊκού, Αϊτόρ, αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεταφέροντας τα τελευταία νέα των «πράσινων» στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τον Βάιο Τσούτσικα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε ότι από την πλευρά της ΠΑΕ είναι δεδομένη η διάθεση να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό εξτρέμ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν λήγει μόνο το συμβόλαιο του Ισπανού, αφού λήγουν και εκείνα των Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Πούγγουρα και Σάρλια.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως μέσα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωτοπόρου και… απόλυτου στη Super League Παναθηναϊκού, τα τρία είναι με μικρομεσαίες ομάδες και έχει σημασία για το «τριφύλλι» να δείξει και σε αυτά συνέπεια και σταθερότητα. Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αυτή την Κυριακή στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης, στη συνέχεια ταξιδεύει στη Λαμία, μετά φιλοξενεί τον Άρη και κλείνει αυτή την τετράδα αγώνων με τον Βόλο, στη Θεσσαλία.

Τέλος, αναφέρθηκε ακόμη στον Μπερνάρ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στους Αρκάδες, σημειώνοντας πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει πολλά από τον Βραζιλιάνο, αλλά και στα εισιτήρια του ματς, τα οποία κυκλοφορούν στις 2 το μεσημέρι και αναμένεται να… εξαφανιστούν και αυτά!

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στoν bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x